Krkovička pro vítanou návštěvu

Na marinádu: 2 lžíce citrónové šťávy, 4 lžíce bílého vína, 3 lžíce hořčice, 1 lžíce medu, 2 lžíce oleje, 1,5 lžičky soli
Na náplň: 10 plátku uzeného - 2 mm silné, 10 plátků sýra - 2 mm silné, 150 g, syrových žampionů - 2 mm silné
Na pomazání: 2 lžíce oleje

Postup přípravy: Nakrájíme maso na 1,5 cm silné plátky, ale nedokrájíme do konce. Smícháme věci na marinádu, potřeme tím maso i v rozřezu, zabalíme do alobalu a necháme v lednici alespoň 24 hodin. Druhý den dáme do každého rozřezu plátek uzeného, plátek sýra, plátky žampionů. Pomažeme olejem a pořádně zabalíme do alobalu, aby po dobu pečení nevytekla šťáva.

Dáme do předehřáté trouby na 200 C a pečeme nejméně 2 hodiny – posledních 20 minut alobal otevřeme a dopečeme odkryté.